08-11-06

Skynet introduceert nieuwe ratecard!

Graag delen we mee dat we deze maand onze nieuwe ratecard lanceerden! Dit gaat gepaard met een aantal nieuwigheden die het u nog gemakkelijker maken om doelgerichte campagnes te voeren via onze media! We zetten de grootste wijzigingen even op een rijtje:

- Nieuwe formaten (expandable, layer ads, ...)
- Meer producten (SEA-packages, sms2mail, ...)
- Nieuwe CIM-subcategoriën verrijkt met Metriprofil gegevens die toelaten om 
  nog gerichtere campagnes te voeren op Skynet.be
- Mogelijkheid om meer impressies te kopen aan een lagere prijs en dus een
  hogere impact te creëren.
- Speciale nadruk op video formaten

Maar er is meer! Grootste nieuwigheid is een overeenkomst met Eyeblaster waarbij we meer geavanceerde Rich Media Content kunnen aanbieden (expandable, display-ads, video box, ...). Deze tarieven zijn in de ratecard geïntegreerd en betekenen geen extra kost voor de adverteerder!

Bekijk de nieuwe ratecard onder het item tarieven op deze blog.

14:19 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

07-11-06

Belgacom TV zorgt voor een primeur in Europa!

Het gaat om een tijdelijke actie voor adverteerders waarbij Belgacom TV in de maand november en december enkele VOD gesponsorde topfilms aanbiedt!  Deze sponsoring kan gebeuren door spots of billboards te plaatsen voor of na de film.  De kracht hiervan is dat de consument de film zelf kiest en deze gratis kan bekijken.

Voor diegenen die nog niet helemaal mee zijn, VOD staat voor Video on Demand.  Met 'video op aanvraag' programmeert de kijker zelf zijn TV-avond door te kiezen uit het aanbod van films, concerten, TV-programma's in de Belgacom TV-catalogus. Een VOD-gesponsorde film verhoogt dus de betrokkenheid met uw merk doordat de kijker zelf voor deze film kiest!

Meer weten over deze actie? Stuur een mail naar jef.vandecruys@team.skynet.be of contacteer hem op het nummer 02 706 13 39.

11:34 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |