08-01-07

Win een duoticket voor de film Happy Feet!

Warner Bros lanceerde begin december 2006 de comedy Happy Feet, deze film speelt nog tot eind Januari in de bioscoop!  Om de 'outdoor' campagne van deze film te versterken, maakt Warner Bros gebruik van sms2mail. Alle abribussen vermelden een sms2mail call-to-action waarbij je via een eenvoudig sms'je het digitale magazine van Happy Feet in je mailbox ontvangt: sms Happy naar 3699 om dit magazine te ontvangen!

U kan een duoticket voor de film Happy Feet winnen! Klik hier om deel te nemen en wie weet bent u bij de gelukkige winnaars!

sms2mail werd eerder geïntegreerd in 2 andere Warner Bros campagnes: Superman Returns en The Island. Voor Superman Returns hebben meer dan 15.000 consumenten het digitale magazine via sms2mail aangevraagd dat door meer dan 40.000 personen gelezen werd.

Voor meer info over sms2mail of om het gedetailleerde rapport met de resultaten van de supermancampagne op te vragen, contacteer Bert Marievoet op het nummer 02/706 13 46 of stuur een mail naar bert.marievoet@team.skynet.be

18:31 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Sales & Business Development. u mag mij een rapport opsturen met de resultaten van de superman campagne

Gepost door: Selleslags Steven | 15-01-07

De commentaren zijn gesloten.