12-01-07

Extra promotie Zoomin TV

Na het succes van CarTV, Batibouw TV en Wine Academy TV versterkt Skynet opnieuw zijn positionering inzake de commercialisering van videocontent door Zoomin TV in regie te nemen.

Zoomin TV is de grootste online video nieuwsdienst in de Benelux. De naam spreekt voor zich, via Zoom.in kan de surfer inzoomen op het nieuws dat hij of zij wil zien wanneer hij of zij het wil. Het gaat om reportages die gelinkt zijn aan de actualiteit en die via verschillende vooraanstaande portals bekeken kunnen worden. Eén enkele klik op het gewenste nieuwsitem volstaat om de video te bekijken. Sinds begin 2005 voorziet Zoom.in TV ook Belgische portals van nieuwsvideo's en nu is de content dus ook te bekijken op skynet.be. In België kan Zoomin TV al rekenen op een publiek van 462.000 unieke bezoekers per maand die goed zijn voor 1.300.000 bekeken video's.

Door Zoomin TV in regie te nemen, wordt de mediaportefeuille van Skynet aangevuld met een nieuw product dat de link legt tussen tv- en onlinereclame. Voor adverteerders biedt dit uiteraard ook weer interessante mogelijkheden. Voor de nieuwsitems kan u uw interactieve spot plaatsen.
Bekijk hier de volledige presentatie.

EXTRA: Boek nu uw campagne op Zoomin TV en geniet mee van de extra promotie: 1 impressie kopen = 1 impressie gratis. Deze actie loopt tot 28 februari.

Voor meer info,stuur een mailtje naar sven.lybaert@team.skynet.be of contacteer hem op het nummer 02 706 13 47.

13:14 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Commentaren

Try this Free TV, Internet tv

Gepost door: free tv | 20-10-07

De commentaren zijn gesloten.