12-01-07

Extra promotie Zoomin TV

Na het succes van CarTV, Batibouw TV en Wine Academy TV versterkt Skynet opnieuw zijn positionering inzake de commercialisering van videocontent door Zoomin TV in regie te nemen.

Zoomin TV is de grootste online video nieuwsdienst in de Benelux. De naam spreekt voor zich, via Zoom.in kan de surfer inzoomen op het nieuws dat hij of zij wil zien wanneer hij of zij het wil. Het gaat om reportages die gelinkt zijn aan de actualiteit en die via verschillende vooraanstaande portals bekeken kunnen worden. Eén enkele klik op het gewenste nieuwsitem volstaat om de video te bekijken. Sinds begin 2005 voorziet Zoom.in TV ook Belgische portals van nieuwsvideo's en nu is de content dus ook te bekijken op skynet.be. In België kan Zoomin TV al rekenen op een publiek van 462.000 unieke bezoekers per maand die goed zijn voor 1.300.000 bekeken video's.

Door Zoomin TV in regie te nemen, wordt de mediaportefeuille van Skynet aangevuld met een nieuw product dat de link legt tussen tv- en onlinereclame. Voor adverteerders biedt dit uiteraard ook weer interessante mogelijkheden. Voor de nieuwsitems kan u uw interactieve spot plaatsen.
Bekijk hier de volledige presentatie.

EXTRA: Boek nu uw campagne op Zoomin TV en geniet mee van de extra promotie: 1 impressie kopen = 1 impressie gratis. Deze actie loopt tot 28 februari.

Voor meer info,stuur een mailtje naar sven.lybaert@team.skynet.be of contacteer hem op het nummer 02 706 13 47.

13:14 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Stuur een virtuele kus

Love is all around. Van 01 tot 15 februari is het Valentijn bij Skynet. Tijdens deze periode kunnen surfers onze online Valentijnpagina's bezoeken en hun keuze maken tussen verschillende soorten zoenen. Op deze manier krijgen ze de mogelijkheid een virtuele kus door te sturen naar de liefde van hun leven.

Adverteerders kunnen op deze pagina's interessante pakketten boeken. Vanaf 3.000 € kan u reeds aanwezig zijn met uw merk. Hiernaast krijgt u ook een permanente aanwezigheid op de Valentijn home page, een directe link van de Skynet homepage naar de Valentijn homepage (in hoofdmenu met de vermelding 'nieuw' + 5 dagen per week autopromo op de Skynet homepage), Auto promo via bannering ROS (leaderboard, skyscraper, IMU), via de Skynet Newsletter (verzonden naar 315.000 surfers) en via JFY (verzonden naar 150.000 contacten).

Dit naar aanleiding van het grote succes van vorig jaar waarbij meer dan 125.000 bezoekers deze pagina's bezochten.

Bekijk hier de volledige presentatie.

Voor meer info, contacteer Fanny Zannen op het nummer 02 716 30 30 of stuur een mail naar fanny.zannen@team.skynet.be.

12:36 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

11-01-07

Het vrouwentoilet krijgt een extra dimensie

Voor alle ambitieuze carrièrevrouwen die daarnaast ook nog moeten fungeren als de ideale partner, een supermama voor de kids, een vriending die altijd ter beschikking staat, een dankbare dochter, een georganiseerde huisvrouw, een onmisbare zus, ... is er nu een nieuwe uitlaatklep: http://ladiesroom.skynetblogs.be/.

Deze blog is een initiatief van de Skynet Active Ladies die hun ervaringen willen delen met alle vrouwen die zich in dezelfde situatie bevinden en dagelijks verschillende hindernissen moeten overwinnen. Ook mannen zijn welkom, zodat ze beter begrijpen hoe wij functioneren en nog beter beseffen wie nu eigenlijk het sterke geslacht is. Elke week zijn er nieuwe posts met nieuwe ervaringen, tips, anekdotes, ... van deze drukbezette dames. Ondertussen hebben we al 1.660 unieke bezoekers, het bewijs dat de 'ladiesroom' nog altijd tot de verbeelding spreekt, zowel voor vrouwen als voor mannen!

Klik hier om zelf een kijkje te nemen.

12:10 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

08-01-07

Win een duoticket voor de film Happy Feet!

Warner Bros lanceerde begin december 2006 de comedy Happy Feet, deze film speelt nog tot eind Januari in de bioscoop!  Om de 'outdoor' campagne van deze film te versterken, maakt Warner Bros gebruik van sms2mail. Alle abribussen vermelden een sms2mail call-to-action waarbij je via een eenvoudig sms'je het digitale magazine van Happy Feet in je mailbox ontvangt: sms Happy naar 3699 om dit magazine te ontvangen!

U kan een duoticket voor de film Happy Feet winnen! Klik hier om deel te nemen en wie weet bent u bij de gelukkige winnaars!

sms2mail werd eerder geïntegreerd in 2 andere Warner Bros campagnes: Superman Returns en The Island. Voor Superman Returns hebben meer dan 15.000 consumenten het digitale magazine via sms2mail aangevraagd dat door meer dan 40.000 personen gelezen werd.

Voor meer info over sms2mail of om het gedetailleerde rapport met de resultaten van de supermancampagne op te vragen, contacteer Bert Marievoet op het nummer 02/706 13 46 of stuur een mail naar bert.marievoet@team.skynet.be

18:31 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (1) |  Facebook |

Uw reportage op Batibouw TV!

Skynet lanceert de 3de editie van Batibouw TV, het online televisiekanaal van alles wat er op en rond de Batibouwbeurs gebeurt! Dit naar aanleiding van het grote succes van de vorige jaren waarbij meer dan 150.000 unieke bezoekers naar Batibouw TV surften en in totaal meer dan 419.000 videos bekeken.

Uiteraard biedt dit ook weer talrijke mogelijkheden voor adverteerders!

-  U kan op verschillende manieren aanwezig zijn: Leaderboard, Premium 
   Partnership, HP Webspot, Sector Partnership, ...
-  De exposanten krijgen de mogelijkheid om een publireportage uit te zenden
   op Batibouw TV
-  U kan reeds aanwezig zijn vanaf 3.500 €
-  Grote nieuwigheid is dat Batibouw TV dit jaar door iedereen te bekijken is,
    Belgacom ADSL-klant of niet
-  Op die manier bieden we u nog meer visibiliteit dus een nog groter bereik en
    hogere impact voor uw merk

Bekijk hier de volledige presentatie.

Batibouw TV kom tot stand in samenwerking met Fisa, eMotion Factory en uiteraard Belgacom Skynet

MEER WETEN? Wij organiseren een infosessie waarin we een uitgebreide presentatie geven en een antwoord formuleren op uw vragen.
Om u in te schrijven, klik hier!

Reserveer vanaf nu uw aanwezigheid op Batibouw TV en contacteer Nathalie De Schepper op het nummer 02/716 13 40 of stuur een mail naar nathalie.deschepper@team.skynet.be!

15:52 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

Uw reclamecampagne op Belgacom TV!

Naar aanleiding van de feestdagen lanceerde Skynet het Belgacom TV kerstpakket dat veel advertentiemogelijkheden biedt en door abonnees via Video On Demand uitzonderlijk GRATIS te bekijken is. Dit is een primeur in België waar we u van laten meegenieten!. Verschillende vormen van advertising zijn mogelijk: reclamespot, billboard, ... U bepaalt zelf hoe u uw product wil integregen. Daarbovenop zal er een heuse communicatie-actie gevoerd worden via de Belgacom TV Newsletter, Skynet.be, ... . Last but not least, krijgt dit pakket de eerste plaats in het VOD keuzemenu. Uw merk zal dus zeker niet aan de aandacht van de consument ontsnappen!

Link uw merk aan één van onderstaande programma's:

FILM:
Spanning gegarandeerd met de film 'De zaak Alzheimer'
MUZIEK:
Swingen is een must bij het live concert van Nathalia
CULINAIR:
Probeer een feestrecept uit via Cooking TV
CAR TV:
Ontdek hier de nieuwigheden voor het Autosalon 2007
WINE ACADEMY TV:
Met de feesteditie van Wine TV kiest u de juiste champagne
OPEN HAARD:
Creëer extra sfeer met de brandende open haar als achtergrond.

Deze actie loopt van 21/12 tot 20/01/2007

Wil u de eerste zijn om van deze aanbieding te genieten? Contacteer dan snel Jef Vandecruys op het nummer 02/706 13 39 of stuur een mail naar jef.vandecruys@team.skynet.be

15:31 Gepost door in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |